Начало НОВИНИ Кубрат Пулев преди битката срещу Франк Мир: Винаги съм подготвен. Може би...

Кубрат Пулев преди битката срещу Франк Мир: Винаги съм подготвен. Може би ще покажа какво мога

0

Професионалният боксьор в тежка категория Кубрат Пулев говори пред медиите преди битката срещу Франк Мир, която е главния двубой в очакваната с голям интерес галавечер Triad Combat на 27 ноември, противопоставяща боксьори с ММА бойци. Кобрата беше запитан за очакванията му за срещата:

„Малко по-различно е от бокса, но мисля, че триъгълният ринг е ОК за нас, защото също е ринг. Той е добър боец, уважавам го, но мисля, че боксът си е бокс. И аз съм подготвен отлично, мога да го набия много здраво! Тренирах през цялото време с ММА бойци, имам много ММА приятели. Преди 5 години, преди 7 години се занимавах с ММА заедно с бокса. Моят спорт е боксът, но харесвам смесените бойни изкуства. Винаги съм подготвен. Може би ще покажа какво мога.“, заяви Пулев.

В Арлингтън, щата Тексас българинът и Мир ще мерят сили на специален триъгълен ринг. Ще бъдат позволени всички удари от бокса и част от тези в ММА. Забранени са ритниците, лактите, боят на земя и хватки за предаване.

Мир, доказал се през годините в ММА-а, направи изказване за Пулев: „Смятам, че Кубрат е боксьор от световна класа. Ще дам най-доброто от себе си, така че да не се стигне до бокс, защото там той има предимство. Ще опитам да покажа, че ММА бойците сме по-добри от боксьорите“, каза американецът.

Източник: БНР

Предишна статияПървата жена премиер на Швеция подаде оставка часове след назначаването й
Следваща статияНов силно мутирал вариант на Covid буди безпокойство

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук