Начало БЪЛГАРИЯ Гюров: Няма да се стигне до шоково поскъпване на цените след падането...

Гюров: Няма да се стигне до шоково поскъпване на цените след падането на мораториума

0

Специално за „Събуди се“ говори председателят на парламентарната група на „Продължаваме Промяна“ Андрей Гюров.

„Няма да се стигне до шоково поскъпване на цените след падането на мораториума. Това е временно задържане, докато регулаторът влезе в своята истинска роля и се вземат необходимите решения да не се налага шоково повишаване на цените”, заяви Гюров.

„Наистина партиите са много различни. Това се видя и по време на дебатите по 18 различни теми, които ние дискутирахме за оформяне на коалиционното споразумение”, каза той.

„Нашето виждане е, че ако започнем по ред на точките, по които имаме пълно съгласие, имаме поне две-три години работа по теми, по които нямаме разногласия. Естествено, в един момент ще дойдем и до тези, по които имаме разногласия. Нашата цел е когато търсим този баланс, той винаги да е в полза на обществото”, заяви Гюров.

„Не мисля, че има напрежение. Има различни виждания по въпроса за зеления сертификат. Но това не пречи на общата посока, която сме задали”, обясни председателят на ПГ на ПП.

„За нас от „Продължаваме Промяната” е ясно, че посоката на увеличаване нивата на ваксинация е начин България да излезе от тази здравна криза и да не затваряме държавата всеки път, когато има нова вълна”, допълни Гюров.

„Ваксинацията трябва да е доброволна. Нормално е хората да имат различни мнения, но те трябва да бъдат добре информирани и ние да дадем собствения пример”, добави той.

„Това е нещо, което ние ще обсъдим в най-близко време. Имаме нужда от малко време, за да свършим най-необходимите неща, за да стигнем и до този важен въпрос”, конкретизира Гюров.

Източник: НОВА

Предишна статияНовозаразените с коронавирус за последнoто денонощие са 1614
Следваща статияПламен Димитров: Смятаме, че всички пенсии трябва да пораснат с 15%

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук