Начало НОВИНИ Тайният сексуален живот на Хитлер: документален филм говори за кръвосмешение, садомазохизъм и...

Тайният сексуален живот на Хитлер: документален филм говори за кръвосмешение, садомазохизъм и воайоризъм

0

Документалният филм „Тайният сексуален живот на Хитлер“ от платформата Sky разкрива най-съкровените тайни на Адолф Хитлер, нацисткият диктатор, отговорен за смъртта на 17 милиона души, както кръвосмесителната връзка, която имал с племенницата си Гели Раубал, пристрастеността му към садомазохизма и воайоризма.

По това време Адолф Хитлер е женен за Ева Браун, която развила много рядко гинекологично заболяване, което не му позволявало да има сексуални отношения, без да изпитва ужасна болка, според историка от университета в Хъл в Англия Томас Лундмарк , в книгата си Неразказаната история на Ева Браун.

Тайният сексуален живот на Хитлер започва с кръвосмесителната връзка, която диктаторът имал с Гели Раубал, неговата 17-годишна племенница. През 1925 г. непълнолетната отива да живее при Хитлер и майка си Анджела, която работи като икономка, според статия на The New York Post.

Според нацисткия дезертьор Ото Щрасър – цитиран в доклада – Хитлер е бил толкова обсебен от племенницата си, че е правил секс с нея и я е помолил да уринира върху него. Приятелят каза още, че младата жена няма друг избор, освен да се поддаде на исканията на лидера.

Шест години след като се премести при диктатора, Раубал беше намерен мъртъв с огнестрелна рана в гърдите в апартамента на Хитлер в Мюнхен. Според официалната версия младата жена е посегнала на живота си на 23-годишна възраст, но документален филм подчертава подозрението, че тя е била убита и че нацистите са унищожили всички доказателства, които свързват техния лидер с кръвосмесената връзка.

Както може да се очаква, по това време те не искали да опетнят имиджа на Хитлер, който през онези години започва да набира популярност в междувоенна Германия като лидер на ултраконсервативно и националистическо движение.

Докладът разкрива и името на Ренате Мюлер , немска филмова актриса, за която се твърди, че е починала, след като Хитлер е имал садомазохистична сексуална връзка с нея.

Робърт Каплан , британски съдебен психиатър и историк, анализира за The Sun възможната садомазохистка принадлежност на Хитлер и намекна, че тя отговаря на всяка гледна точка.

„От една страна, той се представяше като един вид учител, доминиращ персонаж, който се разхождаше с камшик в ръка и обичаше всички униформи“, казва той. „Обратната страна на садомазохизма е доминацията. Хитлер интернализира всичко, което не му харесва.“ Според Каплан, „Напълно възможно е някой с тази личност, способен да ръководи геноцид, да има тази серия от сексуални практики“.

Друго разкритие от тайния сексуален живот на Хитлер е, че нацисткият лидер се е пристрастил към порнографията, след като встъпи в длъжност като канцлер на Германия през 1933 г. Очевидно той започва да изпитва вкус към воайорството , което се състои в наблюдение на друг човек или група хора, които имат полов контакт.

Поради тази причина той поканил секс работници и стриптийзи в къща, която имал в планината. „Воайорството се вписва в неговата сексуалност и личност“, казва Каплан. Хайнрих Хофман , нацистки фотограф, е нает да доставя елементарни порнографски филми на фюрера.

По време на Втората световна война здравословните проблеми на Хитлер стават по-очевидни. Имал главоболие, двойно виждане, виене на свят и дори треперене. В нетърпението си да скрие тези физически дефекти, той започнал да прекалява с лекарствата си и да зависи от лекарствата, които семейният му лекар Теодор Морел му давал.

През годините сексуалността на Адолф Хитлер е била обект на исторически и образователен дебат. Историци като Лотар Махтан дори твърдят, че диктаторът е могъл да бъде хомосексуален, бисексуален и полигамен и че противопоставянето и преследването на ЛГБТИК+ хора от партията NSDAP може да се дължи на реактивен защитен механизъм за разширяване на кампанията си за хомофобия.

Предишна статияКаримански: Очаква се инфлацията да се стабилизира към средата на годината
Следваща статияСъветът за сигурност на ООН заседава за справяне с кризата между Украйна и Русия

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук