Начало НОВИНИ Министерският съвет обсъжда предложение за промени в Наказателния кодекс

Министерският съвет обсъжда предложение за промени в Наказателния кодекс

0

Очаква се кабинетът да обсъди и гласува два проекта за нормативни промени – в Наказателния кодекс и в Закона за подпомагане на земеделските производители. Това предвижда част от дневния ред на заседанието на Министерския съвет на 16 февруари, съобщиха от пресслужбата на правителството.

В рамките на заседанието премиерът и министрите ще обсъдят решение за определяне на състава на Съвета за развитие на гражданското общество, както и ще определят министерството, което да номинира свой представител в Управителния съвет на Националната агенция за професионално образование и обучение за мандата 2022-2026 г.

Кабинетът се очаква да определи и органа, който да упражнява правата на държавата като едноличен собственик на капитала на „Фонд мениджър на финансови инструменти в България“, както и да одобри промени в устава на дружеството.

На правителството заседание ще бъде гласуван и проект на решение за откриване на консулство на България в Индия, ръководено от почетно нещатно длъжностно лице, със седалище в град Чандигарх. Началото на заседанието е от 10:00 часа.

Предишна статияДупнишки полицаи задържаха вчера 28-годишен местен жител за непристойно поведение
Следваща статияПосланикът на Русия в ЕС Владимир Чижов: Русия няма да нападне днес Украйна

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук