Начало БЪЛГАРИЯ Настимир Ананиев: Спецпрокуратурата е черна дупка. Не искаме ресурса да отива в...

Настимир Ананиев: Спецпрокуратурата е черна дупка. Не искаме ресурса да отива в чекмеджета

0
Радва ме страха на различните говорители на предишната власт. Те са притеснени не само по телевизиите, но и в залата на НС. Като видите как Йордан Цонев крещи, значи сме на прав път. Правителството е на 8 седмици. Това каза депутатът от ПП Настимир Ананиев по БНТ.

Най-важното е бюджета. Сега във вторник има извънредно заседание. Той е важен за политиките на удно управление. Хората виждат, че идва промяна и добиват смелост. Вчера доведоха в Берковица скандални обществени поръчки. Едната е за площада и фонтана. Дадени са три пъти едни пари. Същото е и с почистване на коритото на реката. Хората първо са сигнализирали специализираната прокуратура, но там всичко е потънало. Там е една черна дупка. 

Близнашки не го чух да каже лоша дума за Гешев. Но какво е свършил за тези две години?! Хората искат да видят справедливост и резултати. Не искаме ресурса да пълни чекмеджета.  В момента, в който спреш да крадеш, а държавата не се управлява от “калинки”, парите ще стигнат докъдето са насочени. Ние инвестираме с бюджета в България.

Когато се отпуши прокуратурата, половината от ГЕРБ ще станат защитени свидетели срещу другата половина. Трябва време, за да се случат реформите.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук