Начало НОВИНИ Психически нестабилния Александър Дунчев опита айкидото на премиера

Психически нестабилния Александър Дунчев опита айкидото на премиера

0

Жесток скандал е имало в Министерския съвет днес сутринта. Премиерът Кирил Петков, който има доста голям опит в айкидото, в пряк двубой ошамарил своя депутат Александър Дунчев, твърди ексклузивно пред Lupa.bg източник от Националната служба за охрана (НСО).

Не е ясна причината за въргала, но лесничеят Дунчев от няколко дни мъти водата на и без това крехката коалиция с опорки за корупция в горския сектор, в която намеси името на земеделския министър Иван Иванов (БСП).

Патакламата се разрасна дотам, че вицепремиерът и министър на икономиката и индустрията Корнелия Нинова сама потърсила министър-председателя с въпрос дали зад калната атака стои „Продължаваме промяната”.

В прав текст Кирил Петков разкрил, че става дума за солова акция на психически нестабилния Александър Дунчев, който напирал за министерския пост в земеделието, който не получил и сега отмъщавал.

Вероятно именно акцията срещу министъра на коалиционния партньор БСП е довела до скандала, при който добрият тон отстъпил пред старото юмручно право.

Бащата на премиера има черен колан по айкидо

И нещо любопитно – Lupa.bg научи още, че премиерът Кирил Петков с лекота излязъл победител в схватката, защото от 3-годошен тренира айкидо по настояване на баща си Петко Петков, който има черен колан в този боен спорт.

Министър-председателят може и да изглежда хърбав и беззащитен, но е сериозен противник с кафяв колан по айкидо, подчерта източникът на Lupa.bg.

Предишна статияПутин търси чуждестранни доброволци, които да се бият в Украйна
Следваща статия“Булгаргаз“ обещава нови запори на сметките на ТЕЦ-а на Доган

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук