Начало БЪЛГАРИЯ Гюров: В собствената си пресконференция прокуратурата произнесе няколко лъжи, които са лесно...

Гюров: В собствената си пресконференция прокуратурата произнесе няколко лъжи, които са лесно проверими

0

„МВР си свърши работата по много добър начин. Не ги бяхме виждали да действат така от години – със запазване на достойнството на хората, които са предмет на действията. Естествено прокуратурата за пореден път доказа, че ще саботира всякакви действия, които целят борба с корупцията в България.“ Това каза в студиото на “Събуди се” лидерът на ПГ на ПП Андрей Гюров.

“Ясно е на обществото как институциите си вършат работата. След като има информация и сигнали, тази информация трябва да достигне до досъдебно производство”, каза Гюров.

„В собствената си пресконференция прокуратурата произнесе няколко лъжи, които са лесно проверими. Хората трябва да вярват най-вече на очите си! Тук няма място за сравнение. Всички много ясно виждат какво е демокрация и какво е репресия”, каза още той по темата за ареста на ексминистъра и допълни, че “има достатъчно доказателства и сведения, но прокуратурата няма желание да извърши вменените й от закона правомощия”.

“От първия ден в парламента те показаха, че по никакъв начин не могат да бъдат градивна опозиция. Не виждам изненада в действията им. Пожелавам им успех. Ние имаме стабилна коалиция”, заяви Андрей Гюров и допълни, че въпреки натрупването на кризите “няма проблеми в обществения живот и това е една стабилност, която дава спокойствие на хората”, допълни Гюров.

Предишна статияРуснаци се качват на Международната космическа станция в украински цветове
Следваща статияСтефан Янев: Ако правителството реши да изпрати оръжие на Украйна, България ще бъде въвлечена във война

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук