Начало БЪЛГАРИЯ Христо Иванов: Прокуратурата замита под килима отговорността на ГЕРБ, има двоен стандарт

Христо Иванов: Прокуратурата замита под килима отговорността на ГЕРБ, има двоен стандарт

0
Загубите на държавата по твърденията н Божков са около 700 млн. Те не са от недоглеждане, а може би заради изнудване или даване на подкупи. Те не бяха достатъчно разследвани. Не ми е известно прокуратурата да е събрала доказателства. Това заяви лидерът на Демократична България Христо Иванов в коментар за ареста на Бойко Борисов.

Знаем,че прокуратурата е в топли отношения с ГЕРБ. Може да се мисли, че прокуратурата замита под килима възможната отговорност на ГЕРБ. Защото никой не е виновен, докато съдът не се произнесе, обясни той пред bTV.

Прокуратурата действа по начина на политически клинтилизъм. Какво друго да мислим, след като Гешев си пише с пиара на Борисов, обясни той.

Това, че прокуратура излезе и започна да цитира доказателствени неща по задържането на Борисов, е двоен стандарт. Затова Гешев трябва да си подаде оставката, за да се убеди обществото, че прокуратурата действа безпристрастно, посочи лидерът на ДБ.

Не мисля, че канонизацията на Борисов от ГЕРБ има нужда от Рашков. Но какво е мотивирало действията на МВР,трябва да кажат оттам, посочи още той.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук