Начало НОВИНИ Страхува ли се Андрей Райчев от Борисов и прокуратурата или да?

Страхува ли се Андрей Райчев от Борисов и прокуратурата или да?

0
Най-много грешки и подлости се извършват от хора, които се страхуват. Твърди го американският писател Елбърт Хъбард. Всъщност всеки човек се страхува, но Хъбард има предвид онези, които не намират сили поне веднъж да не се боят. Андрей Райчев набързо определи задържането на Бойко Борисов, Севда Арнаудова и Владислав Горанов за провал. Отправи и тежки критики към вътрешния министър Бойко Рашков.

В параден стил Райчев обяви, че ГЕРБ се консолидира, събира сили и начило с Борисов излизали от изолация. Не пропусна да подчертае също, че опитите да се дискредитира още прокуратурата оставали безплодни. Накрая социологът-милионер постави точка с новината, че вече се „заговорило за оставка на Рашков“. Къде се е заговорило, кой говори не е ясно, но опорката у пусната в публичното пространство. Защото, нали, Райчев е солиден и информиран източник.

Райчев е Райчев. Никой не очаква друго от него: обслужване на дадена политическа сили и внушаване на съмнения към други политически субекти.

Най-голямата хитрост на дявола е да ви убеди, че всъщност той не съществува, – учи Бодлер.

Хитрецът Райчев знае, че Борисов и Горанов са взели онези милиони от Васил Божков, а Севда е била куриер на триъгълника. Това го знае всеки българин тук и в чужбина. Гражданите на България и държавата са ощетени с 560 милиона лева от отказа на бившия премиер и финансовия министър да контролират таксите от хазарта. Не е станало случайно. Това е отделно деяние от рекета и взимането на подкуп. Основание за още обвинения срещу Борисов и Горанов.

Райчев е наясно с всичко това. И с грабежа на борисовото управление е наясно. Но също така е наясно, че прокуратурата и Борисов са наясно с някои негови придобивки, свързани с… една банка, да речем… Дали това е причина да има подходящо и удобно мнение?

Източник: Frognews

Предишна статияСтефан Янев: Ако правителството реши да изпрати оръжие на Украйна, България ще бъде въвлечена във война
Следваща статияСАЩ поискаха от Турция да даде руските си комплекси C-400 на Украйна

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук