Начало БЪЛГАРИЯ Бойко Борисов: Токът при ГЕРБ – 60 лв., сега – 680 лв.

Бойко Борисов: Токът при ГЕРБ – 60 лв., сега – 680 лв.

0

ГЕРБ поиска оставката на правителството за пореден път. Искането се случи по време на среща със симпатизанти на партията във Враца. На посещение в града са лидерът на партията Бойко Борисов, Даниел Митов, Томислав Дончев, Десислава Атанасова, Делян Добрев и други представители на партията.

„Няма човек, който може да каже, че Кирил Петков се справя добре. Нямат една успешна сфера. Има пълен застой в културата, образованието и инфраструктурата”, категоричен бе Бойко Борисов.

„Вече съм спокоен. Първо си мислех, че целта съм аз. Вече съм наясно, че целта сте вие – партията. Някои казват, че ГЕРБ е най-голямата опозиционна партия. И сега е най-голямата партия, другите са три партии. ГЕРБ не е най-голямата опозиционна партия. Тя е първата партия в момента”, посочи още той.

„Какво се получи – буквално си преливаха електорат на базата на парите. Първо партията на Слави трябваше да ни побеждава, но не успя – броиха 3 дни половин процент, за да го изкарат. После смениха машините, направиха измамата, събраха някакви мандати, за да се получи нещо, което да може с другото нищо, защото да ме извиняват една славна партия като БСП да се сведе под 10%…”, коментира Борисов.

„Благодаря за подкрепата. Препоръката ми към вас е да се държите заедно, защото и без петела ще съмне. Когато си в ареста – пак се съмва. По-трудно, но съмва. Вие показахте, че и без петел и без лидер капитаните и редовите членове могат да се самоорганизират. Те видяха жива яростна партия на площада, пред ареста и в момента става още по-яростна, защото виждаме как през руски олигарси ще им крадат милярдите“, отбележи той.

„Токът при ГЕРБ – 60 лв., сега – 680 лв. Нищо не го налага. Изкараха децата от ГЕРБ виновни за нафтата и бензина. Сега като минавам – гледам, че цените са си замръзнали. Хлябът, олиото – същото. Били сме виновни за олиото. И това го казват висши държавни служители. И в Белгия, Брюксел и Германия – опашки за олио. Браво бе, младежи. Борете всички и се разраствайте – вървим до Брюксел по тяхната логика”, заяви Бойко Борисов.

Източник: НОВА

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук