Начало БЪЛГАРИЯ Костадин Костадинов: Наблюдаваме разпад на държавността

Костадин Костадинов: Наблюдаваме разпад на държавността

0

Още на 24 февруари от „Възраждане“ предупредихме, че въвличането на страната ни в блока от санкции срещу Русия ще доведе рано или късно до икономически последици за България, се казва в позиция на партията, изпратена до медиите.

В нея се посочва, че България е понесла най-сериозния икономически удар от началото на войната между Русия и Украйна, свързан със спирането на доставките на газ от Русия.

„Въпросът, който ние от „Възраждане“ зададохме на 24 февруари, на който все още няма отговор, е: Кой ще плати последиците и щетите, нанесени на българската икономика и българските предприемачи, и кой ще понесе отговорността  за безумното, некомпетентно и антибългарско управление?“, се посочва в позицията.

Според Костадин Костадинов в момента в България се наблюдава разпад на държавността и  българска държава фалира морално, идейно, административно и управленски. 

От „Възраждане“ смятат, че единственият изход от така създалата се ситуация е оставка на това правителство и нови избори, на които българският народ да отиде като на референдум и да определи дали иска България да бъде свободна и независима.

Снощи от пресцентъра на Министерството на енергетиката съобщиха, че в „Булгаргаз“ ЕАД е получено уведомление, че доставките на природен газ от „Газпром Експорт“ ще бъдат спрени, считано от 27 април 2022 г.

„България ще се справи. Работим активно цената да се повлияе минимално“, заявявиха от „Продължаваме Промяната“ в пост във Фейсбук.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук