Начало БЪЛГАРИЯ Борисов: Стига сте обслужвали чужди интереси, мили мои приятели

Борисов: Стига сте обслужвали чужди интереси, мили мои приятели

0

„На Кирил Петков всичко му е построено от нас. Негодници, само Борисов ви е виновен. Юни месец няма да е готова гръцката връзка. Дай боже, ноември да потече, но гърците трябва да започнат да правят компресори”. Това заяви лидерът на ГЕРБ относно гръцката газова връзка с България.

„Стига сте обслужвали чужди интереси, мили мои приятели! Балкански поток е 100% български, 100% държавен, не ги е срам да говорят, че на Путин бил”, добави Борисов.

На пресконференция в петък лидерът на ГЕРБ обяви, че ще изобличи „лъжи“ по повод управлението на партията през изминалите години, разпространени от управляващите.

Борисов коментира и войната в Украйна. „Ако бях журналист, щях да попитам как убиват хора в жилищни блокове, детски градини, болници, петролни бази, а две неща се пазят като зениците на очите. Нито един газопровод няма ударен – нито от едните, нито от другите, както и склад за храни“, подчерта той.

Източник: НОВА 

Предишна статияКонгресът на САЩ упълномощава Джо Байдън да заеме повече оръжия на Украйна
Следваща статияИвайло Калфин: Това, което прави Русия с газа, са политически действия. С това действие казват – „ние ви предупреждаваме“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук