Начало НОВИНИ Путин ще бъде опериран от рак и ще трябва да напусне президентския...

Путин ще бъде опериран от рак и ще трябва да напусне президентския пост, твърдят медиите

0

Руският президент Владимир Путин може да бъде принуден да се откаже от контрола над военната офанзива в Украйна „за няколко дни“, тъй като според руските медии ще бъде опериран от рак. Николай Патрушев, секретар на Съвета за сигурност и бивш шеф на ФСБ, ще поеме командването на инвазията, докато Путин се възстановява от операция.

Тези шокиращи разкрития бяха излъчени от популярния Telegram канал General SVR, който твърди, че има много надежден източник в Кремъл. Същата медия споменава, че преди 18 месеца руският президент е имал рак на корема и Паркинсон.

Освен това се твърди, че Путин е отложил операцията с няколко дни, но най-накрая ще се подложи на нея преди отбелязването на руския ден на победата във Втората световна война на Червения площад на 9 май.

„Операцията беше насрочена за втората половина на април, но беше забавена“, съобщава SVR. „Руският президент Владимир Путин страда от онкологично заболяване и последните проблеми, установени по време на последния му преглед, са свързани с това заболяване“, добави той.

Същият медиум посочва, че той също страда от „болест на Паркинсон и шизоафективно разстройство, което има симптоми като халюцинации“.

Владимир Путин би бил готов да постави „мениджър“, който да контролира Русия и офанзивата в Украйна. „Така че, докато Путин бъде опериран и се върне в съзнание – вероятно два-три дни – истинският контрол над страната ще поеме само Патрушев.

В друга публикация изданието описва подробно: „Знаем, че Путин даде да се разбере на Патрушев, че го смята за почти единствения наистина надежден човек“.

Изданието, което винаги се позовава на високопоставени източници от Кремъл, разкри също, че Путин е започнал да приема „тежки дози“ лекарства, „предписани от Запада“. Според тази информация едно от новите лекарства е причинило странични ефекти: „силно замайване и слабост“.

Веднага щом започнаха страничните ефекти, руснакът спря лекарството. „И лекарят, който препоръча това лекарство, е отстранен от процеса на лечение и се разследва“, добави SVR.

Предишна статияЦените на акциите на американските оръжейни производители се покачват
Следваща статияОбщо 219 деца са загинали в Украйна след началото на руската инвазия

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук