Начало БЪЛГАРИЯ Мая Манолова: ”Продължаваме промяната” не разграждат, а надграждат модела на Борисов

Мая Манолова: ”Продължаваме промяната” не разграждат, а надграждат модела на Борисов

0
”Продължаваме промяната” излъгаха избирателите – обещаха, че ще разграждат модела на Борисов, но не само го запазиха, но и го надграждат, не така си представяха хората промяната, нищо не се е променило”, коментира Мая Манолова, лидер на ”Изправи се.БГ”.

Според нея социалната политика на четворната коалиция е катастрофа. По думите на Мая Манолова Планът за възстановяване след последната му преработка отново ще прати парите при няколко фирми.“Газовият договор е най-скорострелната далавера през последните години, не става дума за диверсификация и за скъсване на енергийната зависимост от Русия, защото газът, който купуваме, отново е руски, сделката беше направена без търг и конкурс“, заяви Мая Манолова пред БНТ и подчерта, че далаверите ще се заменят с далавери на посредници.

Тя беше категорична, че е огромна лъжа, че България не изпраща оръжие на Украйна.“Решението на парламента за подкрепа за Украйна е лицемерно и позорно“, коментира Мая Манолова.

Прогнозира, че четворната коалиция ще стои вкопчена във властта до последно.“Вкопчили са се в министерските кресла и партията на Нинова, и „Демократична България“, добави Мая Манолова.

По думите ѝ всички обещания на коалицията за повишаване на доходите са се оказали една голяма лъжа. Тя окачестви партията „Изправи се.БГ“ като социална, партия на обикновените хора.“Партията на Стефан Янев няма социални искания, ако заявят такива бихме могли да си сътрудничим“, каза още Мая Манолова.

Предишна статияПрезидентът на Молдова Мая Санду: Нищо не заплашва страната сега
Следваща статияПапа Франциск иска повече молитви, за да сложи край на „лудостта на войната“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук