Начало НОВИНИ „Путин е много болен и в Русия искат да го свалят“, казва...

„Путин е много болен и в Русия искат да го свалят“, казва шефът на украинското разузнаване

0

В скорошно интервю за мрежата Sky News шефът на военното разузнаване на Украйна Кирило Буданов разкри, че президентът Владимир Путин е тежко болен от рак и че Русия вече планира преврат, за да го свали.

“Можем да потвърдим, че Путин е в много лошо психологическо и физическо състояние. Много е болен. Той страда от няколко заболявания едновременно, едно от които е рак. Това ще доведе до смяна на ръководството в Русия. Те вече се движат и е невъзможно да ги спрем”, каза генералът пред британските медии.

От седмици се спекулира за здравето на Владимир Путин, който ще се подложи на операция от рак, който го измъчва. Поради тази причина той ще предаде моментално властта на бившия ръководител на Съвета за сигурност на руската федерална полиция Николай Патрушев. Това съобщава вестник New York Post.

Други медии като Daily Mail предоставиха повече подробности за деликатното здравословно състояние на президента на Русия, който щеше да бъде изправен пред рак на щитовидната жлеза и Паркинсон.

Слуховете за сериозността на болестите на Путин се увеличиха след парада за Деня на победата, който се проведе на 9 май, тъй като президентът беше видян физически различен и с накуцване и леко треперене на едната ръка, което щеше да разкрие здравословното му състояние .

Руският представител в Организацията на обединените нации Дмитрий Полянски потвърди, че Швеция и Финландия могат да станат мишени на атака от страна на Кремъл, ако и двете страни се присъединят към НАТО.

По същия начин служителят твърди, че Москва е „готова“ да предприеме други военни действия срещу двете скандинавски страни.

Предишна статияАдемов: Антикризисните мерки у нас много закъсняват
Следваща статияПутин потвърди, че преговорите между Русия и Украйна са „на практика прекратени“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук