Начало БЪЛГАРИЯ Биков: Който първо се разграничи и отдели от тази коалиция, той единствен...

Биков: Който първо се разграничи и отдели от тази коалиция, той единствен ще оцелее

0

„Мерките все още ги няма – да видим в какъв вид ще бъдат приети в актуализацията на бюджета. Това не са мерки, които са насочени към решаване на кризата с цените, а мерки, които целят да омекотят кризата в управлението и управляващото мнозинство”. Това заяви в студиото на „Денят на живо” зам.-председателят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Тома Биков.

 „Няма да падне цената на хляба”, уточни депутатът от ГЕРБ-СДС.

„При актуализацията на бюджета ще се разразят други неща – таван на цените. БСП обичат такива неща и досега резултатът винаги е бил фалит и дефицит”, допълни Биков.

Зам.-председателя на ПГ на ГЕРБ-СДС определи искането на „Демократична България” за „депутинизация” на страната ни като опит да се извинят на своите избиратели, че са в коалиция с БСП, която била за „путинизация”.

„Имаме доста широк избор от теми – от икономическа политика и политика в енергетиката, като минете през съмнения за корупция и стигнете до провал по отношение на борбата с битовата престъпност, серия от телефонни измами и стрелби в центъра на София”. 

„Който първо се разграничи и отдели от тази коалиция, той единствен ще оцелее. Всичко друго ще потъне, заедно с Кирил Петков”. 

Източник: НОВА

Предишна статияНАТО: Швеция и Финландия официално кандидатстват за членство, въпреки заплахите от Русия
Следваща статияСветовните нива на глад достигат нов връх, предупреди ООН

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук