Начало БЪЛГАРИЯ Митева: Ще търсим правителство на широкото съгласие

Митева: Ще търсим правителство на широкото съгласие

0

Депутата от „Има такъв народ” Ива Митева е на мнение, че предсрочни избори не са нужни, дори са опасни в този момент. Коментарът ѝ идва, след като Слави Трифонов обяви, че партията му напуска коалицията.

„Ако искахме този премиер да остане, нямаше да изтеглим министрите си. Имаме проблем в самото управление – с премиера и с вицепремиера. Затова изтегляме министрите си. Омръзна ни на коалиционните съвети да не се случва нищо”, уточни тя в ефира на НОВА.

 „Друг мандат с ПП не смятам, че бихме подкрепили. Ако мандатът стигне до нас, ще опитаме. Ще търсим правителство на широкото съгласие. Втори мандат на ГЕРБ няма да подкрепим”, обясни Митева.

„Правителство на малцинството на ИТН не е странно, когато доверието е изчерпано, когато сме реагирали остро, когато многократно сме реагирали и не сме били чути”, заяви депутатът.

 „Казахме, че избираме А отбора, аз не виждам А отбора – никъде на нито един пост. Нека наистина да започнем да търсим А отбора и хората, които могат наистина да взимат решения и да се справят. И да престанем с празните приказки”, каза още Митева.

Източник: НОВА

Предишна статияИТН се оттегля от управляващата коалиция
Следваща статияКитай и Русия посочват САЩ за подклаждане на напрежение със Северна Корея

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук