Начало БЪЛГАРИЯ Гроздан Караджов: Служебно правителство да обърне с хастара надолу всички министерства!

Гроздан Караджов: Служебно правителство да обърне с хастара надолу всички министерства!

0
Министърът на регионалното развитие в оставка Гроздан Караджов призова да се направи пълна ревизия на работата на всички министерства. По думите му има панически страх от идването на служебно правителство.

„Като дойде служебното правителство, нека първо направи проверка в МРРБ – лист по лист да не остане необърнат. Но след това да обърне с хастара нагоре и всички останали министерства, за да видим кой какви ги е вършил. Езикът, който са предприели, и начинът на поведение на„Промяната“ – сякаш властта им принадлежи и някой им я е дръпнал. Това не води до нищо друго освен нови избори“, призова той от ефира на Националната телевизия.

Гроздан Караджов призна, че разбрал от медиите, че ще бъде регионален министър в кабинета „Петков“. Той отбеляза, че председателят на ПГ на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов е предложил място като министър още по време на вторите избори през юли 2021 г.

„Изправени сме пред разрушителна атака. С лъжи и клевети се руши тъканта на държавата. За вземане на решения между министри няма как да се лъже и го доказах с документи“, коментира още министърът на регионалното развитие в оставка.

„Не съм платил една стотинка по ин хаус договорите, както се внушаваше със саковете с парите. Това е криминална работа. Има служби, които да целят тези работи. два часа преди да изтеглим „Има такъв народ“ бяхме най-добрите партньори, после станахме мутри, мафия. Това разруши държавността. Тези които ни избраха разбраха, че това са фалшиви аргументи“, твърди той.

„Има такъв народ“ беше приеман като второкачествена партия. Опитите постоянно да се диктува доведоха до крах. Той дойде през месец март, когато лидерите спряха да си говорят“, поясни Караджов.

„Не се виждам в политиката. В сегашната ситуация никой не може да каже къде се вижда. След всички тези обиди, нападки, корупция, които не съществуват и пътят, по който поема „Продължаваме Промяната“. Това не води към нищо друго освен към предсрочни избори“, коментира още той.  

Министърът в оставка коментира и темата за Република Северна Македония, по която се различава от идеята на „Има такъв народ“: „Аз не съм партиен член на ИТН и по отношение на ветото срещу Македония смятам, че е правилно то да се вдигне“.

Предишна статияСтанислав Балабанов: Премиерът реши да си измие ръцете от РСМ с парламента
Следваща статияЕньовден – празникът на лечебните билки

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук