Начало НОВИНИ Путин може да бъде свален, ако войната срещу Украйна ескалира, казва бившият...

Путин може да бъде свален, ако войната срещу Украйна ескалира, казва бившият член на ЦРУ

0

Таен заговор за свалянето на руския президент Владимир Путин може вече да е в ход, твърди бивш вътрешен човек на ЦРУ.

Информаторът посочи, че свалянето на руския лидер ще бъде „удар с чук“ и това може да бъде подготвено от неговото близко обкръжение.

Даниел Хофман, бивш шеф на станцията на ЦРУ в Москва, каза, че близки до Путин тайно ще се стремят да го свалят, ако инвазията в Украйна започне да се придвижва на юг.

„Тези момчета, които ще го направят, ще бъдат толкова потайни за това, така че Путин да не ги намери и да не ги убие първи“, каза Хофман.

Бившият шеф на разузнаването уточни пред The ​​Daily Beast, че инвазията в Украйна може да доведе до неговото падане, тъй като членовете на вътрешния му кръг могат да се разбунтуват, за да поемат контрола над конфликтаБившият член на ЦРУ обясни, че има трима ключови играчи, които да следят, ако президентът бъде сменен.

Може би най-вероятният заместник обаче ще бъде министърът на отбраната Сергей Шойгу, основен съюзник на президента, който изигра много видима роля в конфликта на Русия в Украйна.

Роналд Маркс, друг бивш агент на ЦРУ, се съгласи, че Русия може да има нов лидер, като каза, че ако Путин бъде свален, ще настъпи хаос, тъй като Москва ще бъде засегната от масивна борба за власт. „Ще има луда битка в продължение на няколко седмици за това кой ще получи властта“, каза той.

В доклада за пресата се отбелязва също, че украинското разузнаване също смята, че руснакът може да бъде изгонен и показва, че неговият вътрешен кръг може да се стреми да поеме командването на военното нахлуване. Накрая беше уточнено, че смятат за избран наследник Александър Бортников.

Предишна статияСАЩ все още са в шок след решението срещу абортите
Следваща статияКирил Петков внася оставката на правителството днес

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук