Начало НОВИНИ Южна Африка: Най-малко 20 души са намерени мъртви в нощен клуб

Южна Африка: Най-малко 20 души са намерени мъртви в нощен клуб

0

Трагедия в Южна Африка. В сутрешните часове на тази неделя полицейските власти на Република Южна Африка публично обявиха ужасно откритие: мъртви тела на най-малко 20 младежи, открити в нощен клуб при обстоятелства, които към момента не са установени от разследващия орган по делото.

Първоначално местната полиция е посочила, че броят на лицата, открити в тази ситуация, е 17; въпреки това, по- късно при оглед на местопроизшествието броят на загиналите станал 20.

„Броят е нараснал до 20, трима са починали в болница. Има още двама души, които са хоспитализирани в много критично състояние“, каза в интервю началникът на провинциалния отдел за сигурност Везиве Тикана-Гксотиве.

„Напълно невероятно е, не можем да го разберем, че 20 млади живота са загубени просто така“, коментира премиерът на провинция Източен Кейп Оскар Мабуяне, който присъстваше на мястото на събитието, сграда, намираща се в част от града, наречена Scenary Park.

От своя страна бригадирът на провинциалната полиция Тембинкоси Кинана посочи, че възрастта на жертвите варира между 18 и 20 години. По същия начин беше посочено, от своя страна, че подробностите все още не са напълно ясни, въпреки че се изключва причината за смъртта да е блъскане, тъй като не са открити наранявания, които да предполагат, че тази ситуация е възникнала.

Полицията и южноафриканските служби за спешна помощ все още са в помещенията на мястото, известно като таверна Еньобени. Според това, което може да заключи, след кратък запис на публикациите, направени в социалните мрежи на клуба. Събота вечер стаята беше запазена за празнуването на рождения ден на двама души.

Предишна статияСрещата на върха на Г-7 започна с нови санкции срещу Русия и призив за единство
Следваща статия„Да свалим ли палтата си?“: Лидерите на Г-7 се подиграват на известни снимки на Владимир Путин

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук