Начало БЪЛГАРИЯ Сачева: Бюджетът беше повече бюджет на опозицията, отколкото на правителство

Сачева: Бюджетът беше повече бюджет на опозицията, отколкото на правителство

0

„Депутатите от ГЕРБ не са били изненадани от това, че номинираният за премиер Асен Василев върна проучвателния мандат неизпълнен на президента.“ Това за заяви депутатът от ГЕРБ-СДС Деница Сачева в предаването “Офанзива” по NOVA NEWS.

“Начинът, по който ПП се държеше със своите партньори не предполагаше те да седнат и да се разберат около конкретни политическите приоритети. Особено притеснителен беше начинът, по който ПП се опитаха да отцепват депутати от различни парламентарни групи”, уточни Сачева.

“Бюджетът беше повече бюджет на опозицията, отколкото на правителство”, заяви Сачева. “Благодарение на него ще има помощи за бизнеса, ще има и компенсации и нови мерки за отопление”, добави тя.

“Днес беше направен този анонс от Бойко Борисов, защото бяха изказани опасения от Кирил Петков, че при едно служебно правителство ще се върнем отново към зависимостта си от руския газ”, коментира Сачева.

“Ние от години сме работили за диверсификацията на газа у нас и затова продължаваме в тази посока и казахме днес, че ще дадем подкрепа, ако се даде такъв зкаонопроект, който изизква продължавнаето на диверсификацият на газ в България и на прекратяването на зависимостта от руски газ”, допълни Сачева.

Източник: NOVA

Предишна статияЯсен Тодоров: Започва прокурорска проверка на пълния чадър върху Георги Семерджиев
Следваща статияБайдън подписва заповед за противодействие на отмяната на правото за прекъсване на бременност

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук