Начало НОВИНИ Бащата на Семерджиев само пред bTV: Синът ми се закопа жив

Бащата на Семерджиев само пред bTV: Синът ми се закопа жив

0

Бащата на Георги Семеджиев, шофьор от катастрофата, в която загинаха две млади жени, говори ексклузивно пред bTV. С него разговаря Мариета Николаева.

Свързахме се с родителите на арестувания Георги Семерджиев. Не искат да говорят пред камера, за да не ги сочат с пръст. Във фаталната вечер Георги бил на семейна вечеря при родителите си.

„Той беше вечерта вкъщи. Вечеряхме, цялото семейство вечеряхме. Нищо в очите, в действията му не подсказваше, че има такъв проблем… И аз като родител като го видя това нещо, вярвате ли, че ще му разреша да се качи на колата и да си тръгне?“, казва баща му Константин Семерджиев.
Тръгнал от дома на семейството си към 20:30, за да вземе брат си от работа. Нямало нищо тревожно, което да индикира, че е възможен инцидент.

„Не сме се виждали след катастрофата, не сме разговаряли. Дойдоха полицаи вкъщи. Търсиха го тука, защото по адрес се води тука, а иначе живее на квартира. Казахме им адреса на квартирата и те отидоха и го хванаха… Той си беше вкъщи – нито е искал да бяга, нито нищо“, твърди баща му.

Константин Семерджиев отдава бягството на сина му от мястото на катастрофата на стрес.
Родители му казват, че не са знаели за проблемите му с наркотиците, нито за приятелите му.

„Пет денонощия не съм спал и не знам накъде да тръгна. Излизам от вкъщи, гледам хората около себе си… имам чувството, че всичките ме гледат мене и се връщам обратно. В моето съзнание аз не съм създал човек… майка му не е родила човек, който може да направи такова нещо. Но ето, че се е случило – какво да направя? Страшно много ми тежи, че две млади същества си отидоха. Той жив се закопа! Вие разбирате ли ме, жив се закопа в гроба“, казва баща му.

Преломният момент в живота на Георги бил покрай задържането му за черно тото, смята баща му.

„Оттам тръгнаха нещата, той да върви надолу. Най-добрия футболист на „Левски“ беше в детско-юношеската школа. И там му съсипаха живота“, казва мъжът.
Константин Семерджиев заяви още, че няма доведен син, както се твърдеше последните дни, че също е арестуван за алкохол и дрога на пътя.

Предишна статияПапа Франциск призовава младите хора да „ядат по-малко месо“, за да спасят планетата
Следваща статияНинова готова на всичко за редовно правителство, но не иска служебен кабинет

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук