Начало БЪЛГАРИЯ Станислав Балабанов: Грешката, която ИТН допусна е, че повярва на лъскаво опаковани...

Станислав Балабанов: Грешката, която ИТН допусна е, че повярва на лъскаво опаковани двама души

0

Ние не сме променили последователната си позиция от миналата година – да сме на страната на истината. Това, което се случи в последно време, мога дори да го нарека оздравително и за нашата политическа формация, и за обществото. Не можехме да допускаме хора, които се стремят към еднолична  власт, да съсипят доверието на това общество, което поиска промяна“. Това коментира пред БНР депутатът от ИТН Станислав Балабанов.

Грешката, която ИТН допусна е, че повярва на „лъскаво опаковани двама души“ с основание, че са завършили престижен университет и са различни, но само няколко месеца по-късно  лицето на Бойко Борисов се е трансформирало в Кирил Петков, посочи народният представител от Има такъв народ.

„Няколко седмици преди изобщо ГЕРБ да решат да поискат вот на недоверие, ние изразихме нашия вот и напуснахме коалицията“.

„За нас е важно държавата да не се тласка към пореден хаос, защото хората не искат избори. ПП го правят, защото от това, което наблюдаваме, става ясно, че те правят точно това. Ето защо ние ще помислим кое е практичното, за да се състави ясна програма с конкретни параметри и за конкретно време. Ако не дадат  обаче мандата на нас и той отиде към колегите от ДБ или БСП, отново ще разговаряме, за да видим дали ще се състави правителството. И с двете формации имаме добра комуникация. Другото е хаос. Но ако нищо не се случи, отиваме на избори, от нищо не се притесняваме“.

Предишна статияСоциологът проф. Иво Христов: БСП трайно премина във втора лига и упорито се движи към трета
Следваща статияПроф. Радостина Александрова: България най-вероятно навлиза в нова Ковид вълна, зад която стоят новите подварианти на Омикрон – BA.4 и BA.5

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук