Начало БЪЛГАРИЯ „Възраждане“ са дали на ГЕРБ записа от срещата на ДБ в парламента

„Възраждане“ са дали на ГЕРБ записа от срещата на ДБ в парламента

0

От партия „Възраждане“ са дали на ГЕРБ записа от вчерашната срещата на парламентарната група на „Демократична България“ в Народното събрание. Това призна днес в Перник, експремиерът Бойко Борисов пред актива на партията си.

„Новото КПКОНПИ за тях се нарича бухалка. И тука спорът е дали може да се хване още един за бухалката. Щото те явно са се разбрали с другите, че ще е бухалка. А Тошко Йорданов иска и той да се хване за бухалката. И ние тук задаваме въпроса – като в пернишката дискотека, където минал един, гледа, че се бият, и питал: „Това частен бой ли е или мога да се включа“. И сега по същия начин – „Това частна бухалка ли е, може ли да се включим“, каза още Борисов.

Зам.-министърът на земеделието Иван Христанов коментира днес в Плевен, че изпитва много големи съмнения, че изтеклият запис е бил случаен. „Ако приемем наистина консервативната или негативната хипотеза, че вървим към предсрочни избори, може да се окаже в понеделник, че това е най-реалистичната оценка, тогава всъщност става най-важно какъв ще бъде съставът на следващото Народно събрание и какъв тип коалиция ще може да излъчи то“, подчерта зам.-министърът.

Предишна статияСЗО оценява дали маймунската шарка заслужава максимално ниво на тревога
Следваща статияПрезидентът призова БСП да изпълни третия мандат за съставяне на кабинет

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук