Начало БЪЛГАРИЯ Стефан Янев: Отношенията между партиите свалиха правителството

Стефан Янев: Отношенията между партиите свалиха правителството

0

„Не ми е била целта да правя прогнози, които ще се сбъднат по такъв негативен сценарии. Тогава политически бях нападнат за това, че самооценката ми е толкова голяма, че аз съм причината…“, това заяви лидерът на „Български възход“ Стефан Янев пред БНТ.

„Причините за падането на правителството са отношенията между партиите и начина, по който се опитваха или не се опитваха да решават проблемите на хората“, продължи той.

Той добави, че причина за срива в кабинета е начинът за взимане на решения.

Според него е липсвал анализ в работата на правителството.

„В момента, ако говорим за предсказуемост в личен план, всеки българин да направи прогноза за слевдащите месеци, всеки ще бъде затруднен“, категоричен беше Стефан Янев.

„С развитието в последните дни на практика се показа нефункционирането или начина, по който функционира тази коалиция от самото начало. Принципите са безпринципност и търсене на дивиденти в определни сектори без ясна позиция в управлението на държавата“, каза той по повод политическите скандали от края на миналата седмица и изтеклия запис с представители на „Демократична България“.

„Създавайки политически проект ние сме готови за битка в интерес на българските граждани. Това, което ни мотивира, освен интереса на българските граждани, е начинът, по който се прави политика в България“, подчерта бившият служебен военен министър.

Предишна статияБайдън отказва на Украйна далекобойни ракети, за да избегне трета световна война
Следваща статияСреднощен екшън край Бургас, двама полицаи са пострадали

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук