Начало БЪЛГАРИЯ Гроздан Караджов: Глупостта на Петков и ПП е грандиозна

Гроздан Караджов: Глупостта на Петков и ПП е грандиозна

0

„Предлаганите решения за пътищата са бомби със закъснител, заложи се гигантска криза, ако фирмите не доброволно на продължат да си вършат работата ще се предизвика огромна катастрофа“. Това заяви по БНТ Гроздан Караджов, министър на регионалното развитие и благоустройството в оставка.

Според него липсва законово основание на базата на което да си възстановят договорите.

„50 процента от средствата са изплатени. Зимна поддръжка може да има, ако Конституционният съд например прецени да разгледа делото през септември. Няма да може да се прави аварийно поддържане след 30 септември. Случващото се е начин да се изолира президентът от процеса на разплащането на тези фирми, ако имаше служебен кабинет, ето че ще има“, допълни Гроздан Караджов.

Според него са спрени всички големи инфраструктурни проекти.

„По отношение на Агенция „Пътна инфраструктура“ бяхме блокирани от „Продължаваме промяната“, лично от Кирил Петков“, каза още Гроздан Караджов.

Той определи действията на Петков като „грандиозна глупост“.

„Глупостта на Кирил Петков и ПП е грандиозна. Не трябваше да се подавам на изнудването, което осъществиха върху мен. Това е заложена умишлено мина от Петков за служебното правителство. Детинско поведение, абсолютно безотговорно“, подчерта Караджов.

Той заяви, че действията на Петков по отношение на интерконектора България-Гърция са некомпетентни. „Специалистите се смеят на глас, когато слушат некомпетентност. Минимум месец два са необходими, за да се оформи акт 16 за интерконектора. Това са лъжите на ПП, грандиозни“, добави Караджов, коментирайки изказванията от последните дни на бившия премиер.

Предишна статияОт днес е задължително електронното направление за хоспитализация
Следваща статияЗапочват Богородичните пости

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук