Начало БЪЛГАРИЯ Емилиян Гебрев: Извърши се посегателство върху отбранителните способности на страната

Емилиян Гебрев: Извърши се посегателство върху отбранителните способности на страната

0
Извърши се посегателство върху отбранителните способности на страната. Това каза по НТВ бизнесменът Емилиян Гебрев за взривовете в неговите оръжейни складове в Карноба.

Няма промяна от вчера до днес. Слабият дъжд свърши работата на пожарната. Започва тежка работа по почистване и унищожаване на невзривилите се боеприпаси. И дай Боже да започне някакво разследване. А не както досега да си мълчат. държавата е тази, която е атакувана. Такива неща не бива да се случват, но в такова време живеем. 

Цялата база е опасана със сериозна охрана, камери и други спомагателни средства. Естествено, че е заснето и човекът, която охранява, не е напускал мястото си. Той е тръгнал да проверява какво се случва. Той не е напуснал обекта. 

Каквото е зависело от фирмата – е създадена организация. Сигурен съм, че тези боеприпаси няма как да се запалят.  Но не съм Ванга, за да знам какво се е случило. Камерите са в двора на обекта. Никой сега не се допуска там да отиде до 24 часа. Все още не е разрешено да се влиза вътре. Ние сме едно работещо предприятие.

Тук не става въпрос за Гебрев. Ние сме в стратегическия списък на страната.  Това е посегателство върху отбранителните способности на страната. Категорично не може да послужи за водене на военни действия в  Украйна. Тези боеприпаси са снети от употреба.

Предишна статияЗапочват Богородичните пости
Следваща статия479 са новите случаи на Covid-19 у нас за последното денонощие

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук