Начало НОВИНИ Украинки създават TerOnlyFans и продават еротични снимки, за да подкрепят армията на...

Украинки създават TerOnlyFans и продават еротични снимки, за да подкрепят армията на страната си

0

Група украински жени създадоха платформа, наречена TerOnlyFans, с цел да продават интимни снимки и да подкрепят украинската армия, която се изправя срещу руските сили, водени от президента Владимир Путин, от миналия 24 февруари.

Инициативата е основана от украинската художничка Анастасия Кучменко (26) и беларусинката Настя Наско (23) чиято цел е да събира пари за украинските войски чрез продажба на еротични изображения.

TerOnlyFans е смесица от две думи: Ter се отнася до Украинските сили за териториална отбрана, клон на въоръжените сили, създаден преди руската инвазия, и OnlyFans, уеб портал, където абонатите плащат, за да гледат съдържание за възрастни.

От началото на войната между Москва и Киев почти 40 доброволци, мъже и жени, се присъединиха към движението и досега са събрали повече от 700 000 долара за украинската армия, водена от президента Володимир Зеленски.

В диалог с вестник Kyiv Independent, Александра, един от членовете на движението, която е събрала повече от 14 000 долара със своите голи актове, заяви: „TerOnlyFans доказва, че голи актове могат да бъдат красиви и полезни и че засрамването на хората за техните снимки няма смисъл“.

Да си част от TerOnlyFans и да го използваш е много практично. Доброволците за предложения често намират „донори“ в Twitter или Instagram.

Доброволците нямат право да получават пари по банковите си сметки; даренията трябва да бъдат изпратени директно на проверена украинска агенция за набиране на средства, включително Come Back Alive, полк Азов или Международния хуманитарен фонд, съобщи El Mundo.

Преди да изпратят снимките, участниците изискват потвърждение за паричния превод. Първоначално те прегледаха всяка разписка за дарение ръчно, което беше необходимо, защото някои дарители изпратиха една и съща разписка на различни доброволци, за да получат повече моментни снимки. Сега TerOnlyFans има свой собствен бот, който върши тази работа автоматично.

Друг регламент е, че има граници. Донорите не могат да казват на доброволците как да позират или кои части от тялото си да показват, тъй като те не са секс работници.

Хората, които искат да се включат в каузата, трябва да отговарят на няколко изисквания: да имат голям брой последователи в социалните мрежи и опит в снимането на голи снимки.

Предишна статияНападение над Капитолийския хълм, изнасилване, измама и други: дългият списък от разследвания срещу Тръмп
Следваща статияДончев: Думите в политиката отново трябва да имат смисъл

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук