Начало БЪЛГАРИЯ Нинова: БСП е непослушната партия в България!

Нинова: БСП е непослушната партия в България!

0

“Очевидно е, че има лична атака към мен чрез възстановяването на този модел срещу, който застанаха хората на площада, срещу който се борихме 6 месеца.“ Това заяви самата тя в ефира на “Събуди се”. По-рано Стоянов бе свален от поста шеф на ВМЗ-Сопот от Нинова.

“Вярвам на казаното от Калоян Методиев. Но виждам и по-далечната цел на тази кампания за сваляне на правителството. Смятам, че целта е да се сринем на изборите, да се смени ръководството, да се овладее партията и тя да стане послушна”, каза още Нинова и заяви: “БСП е непослушната партия в България! Ние се изчистихме от вътрешни и външни зависимости и олигархични интереси и следваме само волята на хората, които са ни избрали”.

Тя коментира и износа на оръжие от България към Украйна. “Изненадваща е разликата. Когато бях министър на икономиката и индустрията се разви мощна манипулативна камания, че изнасяме оръжия за Украйна. Сега да чувате нещо по този въпрос?”, попита тя. “Миналата седмица се изнесе оръжие за 1 млрд. евро за Полша и Румъния”, допълни още Нинова.

“Това беше манипулативна и лъжлива кампания срещу мен. Авторите й управляват днес”, заяви тя и каза, че тогава лично държавният глава я е обвинил в износ на оръжие към Полша. “А сега да питам ли аз”, обърна се тя към Румен Радев.

Източник: НОВА

Предишна статияОпасност от нова гражданска война в САЩ
Следваща статияПътна полиция засилва контрола по пътищата у нас

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук