Начало БЪЛГАРИЯ Радев на поклонението пред убитите двама полицаи: Те са чест и пример...

Радев на поклонението пред убитите двама полицаи: Те са чест и пример за всички нас

0

„Самоотвержеността на полицаите плаща цената на корупцията, с която каналджиите въртят своя трафик“ заяви в Бургас президентът Румен Радев, който участва на поклонението за двамата загиналите двама полицаи в града.

Двамата служители на Първо районно управление към МВР-Бургас – Йордан Илиев, старши полицай в сектор „Охранителна полиция“ и Атанас Градев, командир на отделение в сектор „Охранителна полиция“, загинаха вчера рано сутринта при изпълнение на служебния си дълг, докато се опитваха да спрат автобус с нелегални мигранти.

„Очаквам и засилване на предприетите мерки за усилване на охраната на българската граница и недопускане на подобни случаи за в бъдеще. Като организация, съвременни технически средства и укрепване на оградата, и най-вече условия на труд и мотивация на личния състав“, заяви президентът Радев.

„България загуби двама доблестни полицаи, отдадени до край на своя дълг в името на законността и сигурността на българските граждани. Те са чест и пример за всички нас“, добави държавният глава.

Предишна статияОще руски войски и атомна тревога на фронта на войната
Следваща статияХампарцумян: „Газпром“ не е компания, а оръжие

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук