Начало НОВИНИ Петков: Мисля, че Слави и неговите идеи трябва да останат в миналото

Петков: Мисля, че Слави и неговите идеи трябва да останат в миналото

0

„Седемте карго кораба с американски втечнен газ бяха на една много добра цена и „недоумявам“ защо служебното правителство избра да вземе само един кораб“, посочи бившият премиер и съпрецедател на „Продължаваме Промяната“ Кирил Петков в ефира на bTV.

„Недоумявам, след като имаше слотове и за октомври и за ноември, защо служебното правителство избра да вземе само един кораб. Аз се обадих на енергийния министър на Гърция да попитам, какво става, защо не можахме да имаме повече слотове и с учудване разбрах, че комуникацията с гръцкото правителство е била много вяла и не е имало истински напън да се намерят слотове“.

Петков също така изказа мнение и за предложението на Слави Трифонов да бъде организиран референдум с въпрос дали България да стане президентска република, като бившият премиер отбеляза:

„Всяко шоу си има неговото време. Шоуто, което Слави Трифонов се опитва да прожектира на българския народ, имам чувството, че вече е стария сезон. Стига толкова драми, стига толкова „чупене на правителства“, стига толкова нови строеве. Мисля, че Слави и неговите идеи трябва да останат в миналото“.

Предишна статияВойната в Украйна: стремежът към набиране на персонал от Русия е малко вероятно да окаже влияние – Обединеното кралство
Следваща статияСлед напрежение между Китай и Тайван, САЩ изпращат 2 военни кораба в пролива на острова

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук