Начало БЪЛГАРИЯ Бабикян: В момента наблюдаваме солови изпълнения на отделни политически сили

Бабикян: В момента наблюдаваме солови изпълнения на отделни политически сили

0

„Пребиваването в парламента няма никакво значение, ако не могат да се произведат резултатите, които са необходими“. Това заяви пред БНР Арман Бабикян, един от лидерите на „Ние идваме“

„Основното, което е важно, е, че при отделно явяване на т.нар. партии на промяната, не може да се произведе ефектът, който беше обещан на обществото – правосъдна реформа, модернизация на страната, справяне с кризите. Очевидно е, че стабилно правителство не се случва по този начин, стабилен капацитет в Народното събрание – също. От друга страна – братоубийствена война между партии, които са единомишленици, е глупава и създава радост у Борисов, у ДПС и т.н.“, уточни той.

„Тежките промени, които са се случвали в България, са произлезли почти винаги от случаи, в които политиците са успели да надмогнат егото си да си подадат ръка, за да прескочат трудния момент в историята на страната. В момента наблюдаваме солови изпълнения на отделни политически сили. Очевидно няма капацитет, за да се премости кризата и да се реформира страната и в такива случаи се подава ръка и се търсят други, които могат да помогнат, а не се вглеждаш в пъпа си“.

Източник: БНР

Предишна статияБайдън планира да даде 1,1 млрд. долара военна помощ на Тайван
Следваща статияНинова: Оставихме стабилна и развиваща се икономика на едно от челните места в Европа

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук