Начало НОВИНИ Медведев: Целите на специалната военна операция в Украйна, поставени от президента Путин,...

Медведев: Целите на специалната военна операция в Украйна, поставени от президента Путин, ще бъдат постигнати

0

Целите на специалната военна операция в Украйна, поставени от руския президент Владимир Путин, ще бъдат постигнати. Това съобщи в неделя заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация и председател на „Единна Русия“ Дмитрий Медведев по време на обобщаването на резултатите от последната предизборна кампания.

„Всички цели, които бяха поставени от президента на страната ни, от върховния главнокомандващ, те ще бъдат постигнати по време на тази операция“, каза той. „Подкрепата, която получи нашата партия на тези избори, е само най-добрата гаранция, че ще направим всичко, което е необходимо“, каза още председателят на партията.

Медведев подчерта, че „Единна Русия“ активно участва в кампанията за оказване на помощ на пострадалите „от действията на киевския режим“. „Правим това на всички нива и хората го виждат, няма как да не го забележат. Може би, да си признаем, това беше най-силната страна на настоящата предизборна кампания, около която се разви предизборната интрига“, добави той.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук