Начало НОВИНИ Володин: Вашингтон греши, като смята, че „войната до последния украинец“ няма да...

Володин: Вашингтон греши, като смята, че „войната до последния украинец“ няма да засегне САЩ

0

САЩ грешат много, като смятат, че „войната до последния украинец“ няма да засегне Вашингтон, който продължава милитаризацията на Киев и го тласка към нови престъпления. Това мнение изрази във вторник председателят на Държавната дума Вячеслав Володин в своя канал в Telegram.

„Ако Вашингтон, продължавайки войната до последния украинец, мисли, че няма да го засегне, тогава той много се лъже“, каза Володин.

Той отбеляза, че Белият дом, докато осъжда руските въздушни удари по критична инфраструктура в Украйна, трябва да се запита: „какво направи Вашингтон, за да спре обстрела на цивилни в Донбас, където хората живеят в страх, без вода и светлина повече от осем години .“

„Какво прави сега Вашингтон, за да спре атаките срещу Запорожката атомна електроцентрала от украински формирования, заплашващи с ядрена катастрофа? Той само продължава да милитаризира нацисткия режим в Киев, тласкайки го към нови престъпления“, подчерта Володин.

Председателят на Държавната дума също добави, че е необходимо да се разбере, че всички цели на специалната военна операция ще бъдат постигнати във всеки случай. „Киевският режим ще бъде денацифициран, а западната военна помощ ще бъде унищожена“, каза Володин.

Предишна статияПетролните резерви на САЩ с най-ниското ниво от 1984 г.
Следваща статияБоян Магдалинчев, ВСС: Има опасност от тотално парализиране на работата на цялата съдебна система

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук