Начало БЪЛГАРИЯ Кандидат-депутати скочиха на бой в студиото на “Панорама”

Кандидат-депутати скочиха на бой в студиото на “Панорама”

0
„Предизборен скандал“ се разрази в студиото на „Панорама“ по обществената телевизия снощи. Конфликтът се разгоря между Светослав Витков от „Глас народен“ и Димитър Митев от „Българска социалдемокрация – Евролевица“.

В първия половин час предизборният дебат вървеше спокойно, но след това бе засегната войната в Украйна и напрежението започна постепенно да се покачва. Тогава внезапно Витков стана, отиде до Митев и го повика навън, за да се разберат „по мъжки“.

„Така се бият комунисти, това се случва, защото не ги тепахме навремето“, заяви Витков, докато подвикваше „лигльо“ към Митев. След като водещият Бойко Василев успя да разтърве двамата, Светослав Витков седна на мястото си и каза, че „не може да не се засегне, когато му се подхвърля репликата чалга певец“, защото, по думите му, никога не е бил такъв.

„Лидерите на Европейския съюз вместо да полагат усилия за прекратяване на войната в Украйна, истерично говорят за победа на Украйна. Войната продължава заради слабите лидери на ЕС. За нас е важно да има национално единение“, каза Димитър Митев от „Българска социалдемокрация – Евролевица“, цитиран от „Евроком“.

„Това са опорните точки на руската пропаганда, това го има само в техните болни мозъци – искаме мир, но правим война, искаме мир, но убиваме жени и деца в Украйна“, заяви Боян Расате от „Български национален съюз“. „Ние категорично трябва да се откъснем от нашата зависимост от Русия“, подчерта той.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук