Начало НОВИНИ 13 ареста при провеждащата се мащабна спецоперация в област Добрич

13 ареста при провеждащата се мащабна спецоперация в област Добрич

0

Мащабна специализирана полицейска операция се провежда в момента на територията на ОД на МВР Добрич. Тя има за цел противодействие на престъпността, опазване на обществения ред и спазване на правилата за движение по пътищата.

Екипи на Пътна полиция, Криминална полиция, Охранителна полиция, както и сили от Дирекция „Жандармерия“ участват в операцията. Задържани до момента са 13 лица. 

Операцията е започнала още през вчерашния ден. Основните цели на операцията са установяване и задържане на издирвани лица и превозни средства, превенция и противодействие на нелегалната миграция и трафик на хора и установяване на водачи, които управляват под въздействието на наркотици и алкохол. 

Към момента задържаните лица в операцията на територията на област Добрич са 13. В два частни адреса в градовете Добрич и Каварна са открити наркотични вещества, електронни везни и количества пари, задържани са двама души.  

Има установени случаи и на сухопътните граници – Кардам и Дуранкулак, на незаконно преминаване на мигранти, но засега те са единични. 

Специализираната операция продължава. 

Предишна статияЙотова: Смятам, че на този етап служебният кабинет добре си върши своята работа
Следваща статияЧестваме 120-а годишнина от създаването на Храм Паметника в Шипка

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук