Начало БЪЛГАРИЯ Бабикян: Ако нямаше война, ГЕРБ и “Възраждане” вече щяха да са женени....

Бабикян: Ако нямаше война, ГЕРБ и “Възраждане” вече щяха да са женени. В това легло са влизали всички

0
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е политикът, който най-много се притеснява, и затова е готов на всякакви компромиси в името на управление. Ако нямаше война, бъдете сигурни, че ГЕРБ и “Възраждане” вече щяха да са женени.

Това заяви пред Нова телевизия Арман Бабикян.

“Борисов има много да губи. За него няма червено линии. Има черно-бели и затова е готов на всички компромиси.  За него управлението е спасентние. С “Възраждане” ще е много внимателен, за да не му изгори пръстчето. Едните, от които много се страхува Борисов, внимателно ще гледат дали посяга към “Възраждане”, или не. Ако нямаше война, бъдете сигурни, че ГЕРБ и “Възраждане” вече щяха да са женени. Той хигиена в това отношение няма. В това легло са влизали всички”, допълни Бабикян.

Според Георги Куртев знаково ще е в този парламент избирането на председател на Народното събрание. По думите му това ще покаже кой докъде е готов да отстъпи и кой докъде е готов на компромиси. 

“На една маса видяхме хора с много различни виждания за бюджета вчера. Ще бъде много интересен дебат за това кой как ще изтегли и ще изиграе картите”, посочи той. 

“Мисля, че няма логика в начина, по който се или ще се коалират партиите”, смята Пепи Димитрова.

По думите й все повече на политическата сцена се наблюдава спектакъл.

Според Нидал Алгафари народът все още не се е изнервил до степен, че “с тояги да ги накара да се вразумят тези хора”. Той прогнозира в близко бъдеще това да се случи.

Източник: FrogNews

Предишна статияКрум Зарков: Всички законопроекти по Плана за възстановяване са подготвени
Следваща статияОсвободиха директорите на парковете „Рила“ и „Пирин“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук