Начало БЪЛГАРИЯ Настимир Ананиев: БСП са тръгнали по стъпките на ИТН, въпросът е докъде...

Настимир Ананиев: БСП са тръгнали по стъпките на ИТН, въпросът е докъде ще стигнат

0

БСП не ви ли заприличва на „Има такъв народ“ с техните бележки по салфетката? Въпросът е в държанието и поведението. БСП са тръгнали по стъпките на ИТН, въпросът е докъде ще стигнат.

Това обяви пред БНТ народният представител от „Продължаваме промяната“ Настимир Ананиев по повод изказванията на лидера на парламентарната група на БСП Георги Свиленски, че Кирил Петков е отишъл при него и му е казал: „Оттеглете закона за Изборния кодекс и ще ви дам кодовете на машините.“

Вчера лидерът на ИТН Слави Трифонов също реагира на твърденията на Свиленски и на свой ред обвини ПП, че са „откраднали изборите“. 

Настимир Ананиев има предвид „бележките по салфетката“, за които Станислав Балабанов (ИТН) обяви, че са доказателство, че бившият премиер Кирил Петков е имал тайни договорки за вдигане на ветото за започване на преговори с ЕС от страна на Северна Македония.

По-рано зам.-председателят на БСП Атанас Зафиров обяви пред БНТ, че действително е имало „разговор и предложение за машините“.

„Факт е, че на нас многократно ни се предлагаше да оттеглим законопроекта, като ни се обещаваха различни други опции за бъдещето“, каза той. 

Предишна статияКирил Петков: Ако имаше вълшебни кодове, щяхме ли да дадем на г-н Борисов 25%?
Следваща статияПроф. Людмил Георгиев: Русия ще спечели т.нар. война в Украйна. Светът вече няма да е еднополярен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук