Начало БЪЛГАРИЯ Георги Кадиев: Ръководството на БСП се държи като секта

Георги Кадиев: Ръководството на БСП се държи като секта

0
Странно е, че парламентът се занимават с ИК след изборите. Очевидно е, че партиите се готвят за изборите. Партиите повярваха, че това ще им донесе бонус. Това каза по БТВ Георги Кадиев от новото “Ляво обединение “

Дали тази коалиция ще продължи, след като се връчи първия мандат, ще видим. Изборите чукат на вратата след Нова година, но не по-късно от март. Лявото очевидно е в криза. На четири избора върви надолу. Предлагаме обединение. Не съм сред инициаторите. Те са от БСП, макар и  наречени “вътрешна опозиция”. 

Амнистия се дава на престъпници, не съм извършил престъпление. Ние не искаме да сме срещу БСП, а искаме тази партия да е с нас. Ръководството на БСП се държи като секта. Лявото е по-шарено. Ако искате резултати, не трябва да се капсулирате. 

Нямам интерес да се бъркам в БСП. Нито искам да махам лидера й, нито да правя промени. Моят проблем са проблемите в лявото.

ДСБ и ДБ се явиха отделно преди 6 години и не влязоха. Надявам се, че ръководството на БСП ще седне с нас и ще се опитаме да видим път заедно.  

Нека да се опитаме да обединим колкото се може повече ляво. Надявам се и БСП да е вътре. 

Предишна статияБлизо 18-часов маратон в НС: Смесено гласуване, видеонаблюдение в СИК
Следваща статияЗаловиха нелегални мигранти в Бургаско, превозвани в линейка

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук