Начало БЪЛГАРИЯ Йордан Терзийски: Коалицията на кражбата с наказателна акция срещу честните избори

Йордан Терзийски: Коалицията на кражбата с наказателна акция срещу честните избори

0
„Маските паднаха в парламента. Видя се, че това е коалиция на кражбата. Има ясен план, по който искат да откраднат следващите избори. Първата стъпка беше направена в последните няколко дни”. Това заяви депутатът от ПП Йордан Терзийски.

„В момента машинният вот е убит. Това са едни принтери за 80 милиона, които държавата е платила. Това е наказателна акция срещу честните избори в България. Това е наказателна акция срещу гражданските организации. Те останаха благодарение на протестите. Това беше пряк удар по българите в чужбина”, смята още Терзийски.

„Не се приема Изборен кодекс така – на бързо, на тъмно. Дори нямаше обсъждане по някои от темите”, каза още Терзийски по NOVA NEWS.

Той обясни и за предложенията на ПП, с които се ограничават правомощия на президента: „Това е част от пакет закони, които предлагаме, за да може едно правителство да приеме отговорност. В момента в България липсва субект, който да поеме отговорността и да преведе България през всички предизвикателства”, обясни Славов.

Според него досега е станало ясно, че единственият вариант е управление около политики: „Излязохме с пакет от приоритети, зад който да се застане и да гарантира, че такова управление ще е работещо. Едно от първите ни условия беше оттегляне на Изборния кодекс. Това не се случи”, коментира още Славов.

Предишна статияДаниел Лорер: Връщането на хартиената бюлетина ни костваше Шенген
Следваща статияГешев: Прокуратурата няма данни българската граница да се преминава срещу 50 евро

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук