Начало НОВИНИ Доналд Тръмп стартира колекция от дигитални картички за себе си и се...

Доналд Тръмп стартира колекция от дигитални картички за себе си и се разпродава за рекордно кратко време

0

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп представи поредица от дигитални колекционерски картички с неговия лик в четвъртък, след като обеща „важно“ съобщение преди дни.

В колекцията „Тръмп – цифрова търговска карта“ бившият президент се появява карикатурно като супергерой, каубой, войник, астронавт или елитен спортист, наред с други герои.

„Тази търговска карта с ограничено издание включва невероятно изкуство от моя живот и кариера“, написа Тръмп в Truth Social, социалната мрежа, с която бившият президент се появи отново след своето вето в Twitter.

Въпреки че гласоподавателите и противниците на Тръмп бяха скептични, 45 000 броя бяха разпродадени за около 12 часа, според данни на OpenSea. При цена от 99 долара това би означавало, че Тръмп е събрал 4,45 милиона долара от тази продажба.

В правните споменавания на сайта, където той предлага NFT парчетата, се чете, че тази операция „не е политическа“ и „няма нищо общо с политическа кампания“.

Събраните пари няма да бъдат използвани в президентската кампания на Тръмп.
Въпреки факта, че NFT на Доналд Тръмп се оказаха успешни, все още не е известно къде ще отидат. И то е, че NFT INT, компанията зад колекцията, гарантира, че парите няма да бъдат инвестирани в президентската кампания на Тръмп през 2024 г. Освен това гарантира, че не са собственост на Тръмп или някоя от неговите организации.

Стартирането на колекцията NFT идва месец след като Доналд Тръмп разкри намерението си да спечели втори президентски мандат на изборите в Съединените щати, които ще се проведат през 2024 г.

Предишна статияКрематориумите в Пекин са залети от вълна на COVID-19
Следваща статияУкрайна възобновява водоснабдяването, напредва с възстановяването на захранването след руски обстрел

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук