Начало БЪЛГАРИЯ Христо Иванов: Вторият мандат е реалната възможност България да получи управление

Христо Иванов: Вторият мандат е реалната възможност България да получи управление

0

Вторият мандат е реалната възможност България да получи управление с ясна програмна посока и задачи. Работим по документ, който да ги формулира. Това коментира пред журналисти в Пловдив съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов. Той призова ГЕРБ и ДПС да се включат в процеса и „да не бягат от него“.

Иванов коментира, че днес има пореден кръг от консултациите за изработване на Декларация за национални приоритети. Според него отсъствието на тези партии от консултациите показва, че нямат никакво намерение да участват в усилие за създаване на правителство. Иванов отбеляза, че сега е моментът да се покаже, че са готови да говорят за приоритети и национални задачи. Съпредседателят на „Демократична България“ бе категоричен, че третият мандат е свързан с прекалено много неизвестности, а вторият е сигурен. 

Народните представители Христо Иванов, Ивайло Мирчев и Йордан Иванов присъстваха на инициирана от 20 общински съветници извънредна сесия на пловдивския Общински съвет за бъдещето на „Международен панаир Пловдив“.  

Предишна статияЕП спешно снема имунитета на двама евродепутати заради „Катаргейт“
Следваща статияПрезидентът връчва втория мандат за съставяне на правителство

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук