Начало БЪЛГАРИЯ Борисов: Ще похарчим нови 80 млн. за пети поред избори, за да...

Борисов: Ще похарчим нови 80 млн. за пети поред избори, за да произведем един и същи резултат

0

„Ще похарчим нови 80 млн. за пети поред избори, за да произведем един и същи резултат. Продължаващият две години хаос в политическия живот може да се премести сега и в общините. Един младеж се закичи с етикета „Спаси“. Ще трябва да спасяваме София от „Спасителя“. Сега тръгвам, за да спасявам от „Спасителите“. От „Промяната“ се отървахме лесно, сега да видим как ще се спасяваме от „Спасителите“. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Златоград.

„ГЕРБ-СДС имат пълната подкрепа на евроатлантическата общност. Затова сме поели ангажимента да има реформа на съдебната система”, допълни той.

„Днес президентът Радев в интервю опроверга още една лъжа на Петков и Василев – че с президента действаме в синхрон. По тази лъжа залиташе и Корнелия Нинова. Да, когато направят нещо добро, го казваме. Не мога да си кривя душата. Работиха активно за миграцията, направиха контактите с Турция, ЕС“, каза още Борисов.

„Белият и демократичен свят подкрепя Украйна. Винаги съм бил за балансирана политика, но ние осъждаме избиването на жени и деца, което се случва всеки ден там. Никой от нас не е военолюбец, военолюбците са други. Представете си, ако нас ни бяха нападнали? Затова членството ни в НАТО не е клише“, уточни Борисов.

„Как щеше да се чувства Радев, ако по наше предложение българският парламент не беше приел за оръжията на Украйна. Кой реши тази задача ? – ГЕРБ. В предишния парламент, когато управляваше Петков, те не посмяха. Аз бях лидер на процеса да присъединим РСМ за ЕС. Кой, ако не ГЕРБ, даде възможност България да има цяла ескадрила F-16. Да не изброяваме и другите закони, които направихме и са в полза на България“, категоричн бе Борисов.

Предишна статияВойна в Украйна: Съветникът на Зеленски казва, че „нерешителността“ на Запада убива украинците
Следваща статияАнтони Тренчев: Действията на българските власти са абсурдни, Nexo ще съди България за 1 милиард долара

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук