Начало БЪЛГАРИЯ Кметът на Перник: Напуснах БСП заради омраза и токсичност в партията

Кметът на Перник: Напуснах БСП заради омраза и токсичност в партията

0

Винаги съм изразявал приниципна позиция, особено към председателя на БСП. Напуснах партията заради влошената среда, постоянната омраза и лепенето на етикети, заради токсичността в партията последните години. Среда, в която никой нормален човек няма да издържи.

Това заяви Станислав Владимиров, кмет на Перник, по БНТ. Той обяви, че напуска БСП вчера, около 50 членове от местната организация си тръгнаха от столетницата. 

По думите му има капсулиране на ръководството на  БСП, липсва комуникация със структурите и кметовете. Присъствал съм на много тежки сблъсъци в Националния съвет, но партията винаги се е обединявала, взимала е отговорни решения за България, разказа той. 

Мислех, да не ходя на конгреса, но – разпознаваема личност съм, много хора ми се обадиха… Три реда охрана, не знам в друга институция в България да се влиза така. Като на футболен мач, като съм ходил като млада, каза още Владимиров. 

Липсва обединение на левицата. Голяма млада генерация беше махната от партията с лека ръка, а е инвестирано в тези хора, подчерта Станислав Владимиров.

Предишна статияПосланикът на Великобритания за „Магнитски“: Дълго време от българския народ се краде имущество
Следваща статияДаниел Смилов: Вероятно в списъка ”Магнитски” фигурира и името на Бойко Борисов

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук