Начало НОВИНИ В Кюстендил подаряват 1000 трибагреника за националния празник

В Кюстендил подаряват 1000 трибагреника за националния празник

0
Хиляда трибагреника ще бъдат раздадени за 3-ти март на централния пл. ”Велбъжд” в Кюстендил. По станала вече традиция това ще направят момичетата, които са вече класирани за финалния тур на конкурса за мис ”Кюстендилска пролет”, обявиха организаторите.

Това ще стане, докато върви церемонията и празничната програма на амфитеатър Арката при площада. Класираните за финалния кръг кандидатки за приза мис „Кюстендилска пролет“, който е насрочен за 18-ти март, са 14. Тъкмо те ще имат първо изпитание на 3 март, когато ще минат край събралите се на площада стотици кюстендилци и гости за отбелязване 145 години от Освобождението и ще раздадат по знаменце на участниците в поклонението.

Трети март тържествено ще бъде отбелязан с церемония и програма с начален час 11 ч на площад „Велбъжд“, информират от общински отдел „Култура и духовно развитие“.

Официалното честване ще започне с издигане на националния трибагреник, подготвена е художествена програма с участието на възпитаници от театрална школа към ОДК. В програмата е включен празничен концерт с участието на народния певец Иван Дяков.

Предишна статияЗапочва предизборната кампания за предсрочните парламентарни избори
Следваща статияЛавров: Доставяното от Запада смъртоносно оръжие „изтича“ от територията на Украйна в горещи точки в чужбина

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук