Начало НОВИНИ Владимир Путин: Защо руският президент не движи дясната си ръка, когато ходи?

Владимир Путин: Защо руският президент не движи дясната си ръка, когато ходи?

0

Руският президент Владимир Путин е един от най-влиятелните международни лидери. Той също така стана доста популярен герой в социалните мрежи, тъй като не се знае много за личния му живот или обкръжението му, има различни теории за него. Една от най-известните е за причината, поради която той не движи дясната си ръка, когато ходи.

Въпреки че мнозина посочиха, че това може да е признак за болестта на Паркинсон – което е двигателно разстройство – реалността е различна.

През юли 2022 г., малко след началото на войната между Русия и Украйна, изображения на руския президент станаха вирусни в социалните медии. 

Истината е, че Путин на няколко пъти е хващан да извършва различни дейности, които обикновено изискват две ръце, но той може да го прави само с една. Например, когато ходи, той обикновено държи десния си горен крайник неподвижен. Тъй като този тип действия не са толкова често срещани, това породи спекулации относно причината, поради която не движи тази част от тялото си.

Путин не движи дясната си ръка поради заболяване или физическо увреждане. Причината за това би била свързана с миналото му като агент на КГБ, тъй като благодарение на този жест шпионите могат да бъдат по-бързи, когато изваждат оръжие, за да стрелят по врага, ако е необходимо.

Така че този начин на ходене на президента на Русия не би бил изключителен за него, тъй като други агенти, които са принадлежали към КГБ по време на Студената война, също биха имали този стил при мобилизация. Дори този тип ходене се нарича „походът на стрелеца“.

Предишна статияПапа Франциск е хоспитализиран заради здравословни проблеми
Следваща статияРусия арестува американски журналист по обвинение в шпионаж

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук