Начало БЪЛГАРИЯ Карбовски: Превърнаха ни в индианци, които гласуват за когото им се каже...

Карбовски: Превърнаха ни в индианци, които гласуват за когото им се каже срещу 50 лева

0

„Не можем да направим общество и трябва някой да ни го налага. Ако ни го налагат американците, ние ще се лутаме от избори на избори, в които нищо не избираме. В момента в България има две партии – на тулупите и на любовниците. Сега двете партии ще се вземат. Ще се вземат, за да поканят Зеленски и пак да пращат оръжие. Този брак по сметка ще се окаже финализацията на тази нация, ако тя не почне да мърда“, заяви журналистът Мартин Карбовски в „Денят ON AIR“.

Той подчерта, че вече има хора само в София, а „всичко друго е на отмиране“.

„Вече няма хора, които да излязат и да се сбият с полицията. То няма хора и за война. Но това не пречи тази територия да се ползва за каквото някой друг реши. Нас никой не ни пита. Опитват да ни разбият помежду ни, наричайки ни русофили и американофили. Като туземци сме, на които се дават мъниста. Ние не можем да видим нашия интерес“, каза още Карбовски пред Bulgaria ON AIR.

Журналистът е категоричен, че разговорът е счупен заради политиците.

„В провинцията всичко се разпада. Местният вот се прави само за да дисциплинира индианците. Превърнаха ни в индианци, които гласуват за когото им се каже срещу 50 лева. 34 години демокрация, аз демокрация не видях. Не знаем какво да правим със свободата си. Разбираме свободата като силикон, алкохол, кренвирши и ракия. Решихме, че трябва да се яде и да се пие“, настоя Карбовски.

Според него е по-добре „да тупаме топката докато спре войната“.

„Много са нефелни служебните кабинети, но поне някак опитват да лавират в пращането на оръжия и общи евроатлантически ценности. Ще се радвам да не пращаме войска, не знам дали ще се осмелят. Може да ни въвлекат във война, в която падащите метеорити от „Армагедон“ ще ни се струват пуканки. Не сме готови за тази война“, настоя Карбовски.

Предишна статияТръмп се изправя пред съда
Следваща статияГраницата на НАТО с Русия се удвоява с присъединяването на Финландия

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук