Начало БЪЛГАРИЯ Нинова: Не за първи път се случва да ни се създава партия...

Нинова: Не за първи път се случва да ни се създава партия двойник в последните две години

0

„Планът за убийството на БСП този път се провали.“ Това коментира лидерът на формацията Корнелия Нинова, която отчете, че преди изборите е вървяла „добре организирана и манипулативна кампания срещу БСП” и се е внушавало, че БСП е приключила като партия.

„Не за първи път се случва да ни се създава партия двойник в последните две години. Този път тази гъба двойник беше „Левицата”. Планирано, организирано, подплатено с много финанси, с подкрепата на служебния кабинет. На много места областни управители, назначени от президента, работеха за „Левицата”, категорична бе Нинова.

„Запазваме предишния резултат в една много сложна ситуация. Разбира се, тези 9% не ни удовлетворяват. Да не мислите, че сега плуваме в розови облаци. Въпреки тази организация и натиск срещу нас, удържахме”, добави лидерът на БСП. „Не мисля, че въпросът за смяна на ръководството стои на дневен ред”, уточни Нинова.

„Невинаги в политиката 1 и 1 прави 2” – така тя коментира резултата на новосформираната коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България”. „Поотделно тези партии имаха повече, отколкото заедно. Това сме го преживявали. Невинаги големите коалиции носят допълнителен ресурс”, според политикът.

Нинова отправи и призив – към „Левицата”: „Наиграхте се, каквото можахте навредихте. Отново подновяваме поканата – върнете се в БСП, подновете си членството в партийните организации и ако сте искрени, че искате силна лява политика, елате при единствената парламентарно представена лява партия, за да я правим заедно”.

Източник: НОВА 

Предишна статияГраницата на НАТО с Русия се удвоява с присъединяването на Финландия
Следваща статияРадев: Всички издигаха приоритети и цели, които очаквам да приложат и на практика

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук