Начало НОВИНИ Колко трябва да печели човек, за да живее комфортно в САЩ и...

Колко трябва да печели човек, за да живее комфортно в САЩ и кой е най-достъпният град?

0

Всяка година хиляди хора искат да се преместят в Съединените щати в търсене на по-добро бъдеще. Следователно тези, които планират да го направят, трябва да вземат предвид някои важни моменти, които ще им позволят да извлекат максимума от икономическия си доход.

Компанията за финансови технологии SmartAsset публикува проучване, в което се посочва, че средно хората се нуждаят от годишен доход от $68 499 след данъци, за да живеят комфортно в Съединените щати.

За да научи тази ценна информация, SmartAsset използва правилото 50/30/20, което определя комфортен начин на живот, при който 50% от приходите след облагане с данъци се изразходват за основни разходи за живот (нужди), 30% за дискреционни (желания) и 20% в спестявания и дългове.

Кои са най-скъпите райони за комфортно живеене в Съединените щати?
Проучването на SmartAsset сочи седем градски района, където е необходимо повече от средногодишното, за да се живее комфортно. Те са:

Столична зона на Сан Франциско: $84 026
Столична зона на Сан Диего: $79,324
Бостънска столична зона: $78 752
Столична зона на Ню Йорк: $78 524
Метрополис Сиатъл: $77,634
Столична зона на Лос Анджелис: $76,710
Столична зона Вашингтон, окръг Колумбия: $76,194.

Ако нямате много пари, но искате да имате приятен живот, докато живеете в Съединените щати, някои области могат да бъдат адаптирани към вашия годишен бюджет. Такъв е случаят в Сейнт Луис, със средно 57 446 долара.

Въпреки това, ако имате малко повече доходи, можете да разгледате района на метрото на Филаделфия на $61 678, Хюстън на $62 260, Далас на $64 742 и Чикаго на $65 500.

Предишна статияДалай Лама се извини, след като целуна дете и го помоли да „смуче“ езика му
Следваща статияРусия: Снабдяването на режима в Киев с ракети за противовъздушна отбрана заплашва глобалния граждански въздушен трафик

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук