Начало БЪЛГАРИЯ Костадинов: ПП-ДБ предадоха избирателите си

Костадинов: ПП-ДБ предадоха избирателите си

0

ПП-ДБ предадоха своите повече от половин милион избиратели, които всъщност се оказа, че са гласували за това техните избраници не да изчегъртат ГЕРБ, а да им направят една хубава шпакловка. Това каза лидерът на ПГ на „Възраждане“ Костадин Костадинов в аудиокаста „Това е България“ на „Фокус“.

„Може би имаше някаква много скрита символика в това, че парламентът беше свикан точно в сряда – деня, в който Юда взема решение да предаде Спасителя. Предателство спрямо България, на първо място, и на второ място, предателство спрямо избирателите. Днес станахме свидетели на едно такова крупно предателство, извършено от патерицата на ГЕРБ в това Народно събрание коалицията на „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“, заяви той.

Костадинов смята, че от ПП-ДБ са променили своята позиция относно ГЕРБ-СДС.

„Очевидно, че изчегъртването приключи и сега започна замазването, а накрая вероятно ще има пребоядисване. И всичко това ще го свършат хора, които влязоха в политическия живот на страната с обещанието и заявката да изчегъртат ГЕРБ, а сега в момента правят коалиция с тях“, каза той.

Костадинов каза още, че очаква от ПГ на ИТН също да гласуват заедно с ГЕРБ-СДС.

„Има такъв народ“ миналата седмица гласуваха за ГЕРБ, и сега ще гласуват за ГЕРБ, и тепърва ще продължават да гласуват само за ГЕРБ. Очевидно това е тяхната роля“, заяви той.

Лидерът на „Възраждане“ заяви, че се надява 49-ото Народно събрание да има същата продължителност, която имаше 48-ия парламент.

„Аз се надявам 49-ото НС да последва максимално бързо съдбата на 48-ото и колкото се може по-скоро да бъде разтурено, защото и в този парламент предателите и предателствата надделяват над българските национални интереси“, категоричен бе той.

Предишна статияСлужебният кабинет забрани вноса на над 20 вида украински храни
Следваща статияМихаил Миков: Сформира се рехаво и нестабилно мнозинство

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук